Historier fra psykiatrien

Udsprunget af novellen Den Hvide Pyjamas, der er skrevet af Sissel Moody om hendes første overnatning på psykiatrisk skadestue, har vi startet et nyt projekt.

Historier fra psykiatrien – personlige noveller fra psykiatrien

Forlaget Klippe ønsker at udgive en samling noveller skrevet af forfattere, der selv har oplevet psykiatrien. Novellerne skal hjælpe med at bryde tabuet og give mere indsigt i de psykiske sygdomme og diagnoser, der for nogen er så fremmede, at de virker skræmmende og farlige.

Har du lyst til at dele din egen historie med diagnoser, indlæggelser, medicin eller fordomme? Har du lyst til at bearbejde dine minder på tekst, som andre kan læse? Har du lyst til at hjælpe med at bryde tabuet om psykiske sydomme?

Hos Forlaget Klippe ønsker vi at møde minoriteterne på en blid og forstående måde. Vi vil udgive novellerne med forfatterne i tæt samarbejde, og det vil være muligt at skrive anonymt under et pseudonym.

Som pårørende eller som ansat i psykiatrien kan din historie også have interesse.

Målgruppen er 16 år +

Hvis projektet er interessant for dig, kan du sende en mail til kontakt@forlagetklippe.dk
Du behøver ikke have en færdig novelle. Spørgsmål kan sendes til samme mail.

Dette er ikke en konkurrence, og der er ikke deadline for indsendelse af idéer, spørgsmål og noveller. Ligesom kriterier ikke er fastsat. Dette bliver et projekt vi skaber i fællesskab.

Der udbetales ikke løn til forfatterne. Overskud fra salg af bogen doneres til et godt formål i psykiatrien.

Læs Den Hvide Pyjamas af Sissel Moody her.