Sissel Moody

Sissel Moody er både forfatter hos Forlaget Klippe, men også stifter og ejer af forlaget. Det er en stor passion for Sissel at arbejde for at inkludere forskellige minoriteter i litteraturen – ingen bør vokse op uden at have en at spejle sig i i litteraturen. I får fat i Sissel via forlagets mail og møder hende på årets messer.

Jeg brugte skrivningen, da jeg blev mobbet og holdt udenfor i folkeskolen, og senere da jeg var indlagt på et psykiatrisk hospital. At skrive om Linea og det magiske land Laitana holdt mig nærværende i mit ellers ensomme og senere selvskadende og psykoseprægede liv.

Som fjortenårig startede Sissel på at skrive historien om Linea, der i dag er udgivet som Forbandelsen over Laitana. Tredje bog i trilogien udkommer i september 2022.

“Jeg manglede en hovedperson, der mindede om mig selv. Det er vigtigt for mig at inkludere alle i litteraturen, så vi på den måde kan udviske billedet af det perfekte menneske. Jeg havde min egen historie at skrive dengang – historien om en tyk pige, der blev mobbet, men som alligevel fik venner og blev helten i sit eget eventyr.”

Sissel brugte dengang skrivningen til at komme igennem sin hverdag og triste perioder. Hun levede sig ind i Lineas eventyr og hele historien kom så let til hende, som var det virkelig Sissel selv, der var på en rejse. Så snart computeren var slukket, startede det virkelige liv igen. Det virkelige liv, der ikke var et eventyr.

I dag bor Sissel på Bornholm ude i skoven sammen med sin mand og deres to børn. Naturen er en stor den af deres liv, hvor der følger dyrene omkring sig. Sissel er autist med ADHD og forsøger hver dag er balancere mængden af arbejde med afslapning og praktiske gøremål, så energien løber rundt.

Læs mere om Forbandelsen over Laitana her

Læs mere om Sissel Moody på hendes hjemmeside